EmpateenZ

EmpateenZ!

Voor hooggevoelige jongeren  tussen de 12 en 17 jaar

EmpateenZ!

Voor hooggevoelige jongeren tussen de 12 en 17 jaar

Hooggevoelig (HSP) zijn is niet iets waar je voor kiest en zeker geen gebrek. Het is een eigenschap, een deel van jou zijn… Ik durf zelfs te zeggen dat het een kwaliteit is!

Toch worden hooggevoelige mensen vaak aangezien voor kleinzerig, overgevoelig en aanstellerig.
Hooggevoelige mensen kunnen zich, om niet te veel op te vallen, dan ook heel goed aan passen aan dat wat mensen willen en verwachten. Helaas houd je dan te weinig rekening met je eigen behoeftes, wat er vaak in resulteert dat je in een groep “gezellig” mee doet, maar daarna thuis helemaal overprikkeld en uitgeput bent.

Was dat het nou echt waard??

Het mijden van groepen of drukke plekken wordt een activiteit op zich… Terwijl je de gezelligheid en de gesprekken met vrienden ook echt wel nodig hebt en soms zelfs mist…
Hoe mooi zou het zijn, als je wel de gezelligheid en de gesprekken kan hebben, maar je niet anders voor hoeft te doen dan je bent? Dat je je niet steeds aan hoeft te passen aan anderen, maar gewoon mag ZIJN….

Dit is precies waar EmpateenZ! voor staat.Gewoon een groepje jongeren die het gezellig met elkaar heeft, zonder dat je daarna moe en uitgeput thuis tot niets meer in staat bent.
EmpateenZ! is dus geen begeleidingsgroep, er is namelijk niets mis met hooggevoelig zijn. Het is ook geen club waar van alles moet… Jij bepaalt, samen met de anderen wat jullie willen doen en hoe je dat uit gaat voeren.

En weet je…. Je stelt je niet aan als je jezelf kan en mag zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *